Høvik A-lag ute av NM

Høvik tok i mot Solberg for 3. semifinale på Rud Huger fredag kveld. For Høviks del måtte de vinne for å holde liv i finaledrømmen, mens Solberg var kun en seier unna sin drøm om nok en bandyfinale. Det skulle vise seg at det tredje oppgjøret skulle bli en jevn kamp. Det tar hele 39 minutter før første målet kommer fra Sergey Likhachev etter pasning fra Iskander Nugman. Minuttet senere reduserer Simon Stavis uten assist til 1-1 som blir pauseresultatet. Stillingen holder seg til den etterlengtede pausen for Høvikgutta som merker den tynne troppen og stiller til kampen med 11 utespillere inkludert en med lyskestrekk. Lagene kommer ut etter hvilen og tar fatt på en omgang med litt snø i lufta. Krigingen fortsetter fra begge lag og Høvik går igjen opp i ledelsen etter 76 minutter, denne gang også fra Likhachev uten assist. Stavis er på banen igjen og får en pasning fra Christoffer Nålby som han pirker i mål bak Høviks keeper, og igjen er det uavgjort. Kampen ender med ekstraomganger som Solberg vinner 7 minutter ut i første ekstraomgang. En flipp fra Marius Austad går over forsvaret til Høvik hvor Sondre Kristoffersen slenger ut kølla og plukker ned ballen før han kommer alene med keeper og setter inn scoringen som sender Eikerlaget til sin 19. NM finale. Høvik gratulerer Solberg med finaleplass og etter 3 strake går det beste laget videre.