3. plassen glapp

Høvik gjestet i går Solbergbanen etter VM-pausen. De første 20 minuttene av kampen var preget av høyt tempo og god defensiv jobb av laget fra Høvik. Høvik gikk opp i 1-0 ledelse ved Alexander Serov etter 12 minutter, pasning fra Artyom Krapivin. Solberg har mest ball, men sliter med å komme seg igjennom det kompakte Høviklaget. Høvik holder seg til kampplanen med å holde Solberg hjemme på egen banehalvdel. Ikke før det er spilt 22 minutter av kampen kommer Solberg til en god sjanse når Sondre Kristoffersen føser ballen inn i Høviks målgård hvor en sikker Petter Moen styrer ballen på volley inn bak Simen Kjøllmoen og stillingen er 1-1. Solberg er godt i dytten og setter inn 2 mål til de neste 4 minutterne. Solberg kommer seg litt høyere i banen og markeringsglipp i Høvikforsvaret gjør det enkelt for et godt Solbergangrep.

2. omgang er ikke mer enn 7 minutter gammel da Serov reduserer etter litt klabb og babb i Solbergforsvaret etter en corner. Like etter spilles Thomas Moen igjennom på midtbanen av Marius Austad, Moen får gå rundt hele Høviks venstrekant før han setter ballen i mål fra skrå vinkel. Stillingen holder seg på 4-2 til det er spilt 72 minutter, hvor Solberg øker til 5-2 ved Eirik Lunden. Hel på tampen setter Iskander Nugmanov inn den siste reduseringen til sluttresultatet 5-3 til Solberg.

Muligheten for 3. plassen røk da Ullern med like mange poeng før kveldens runde slo Hamar 9-3 i Vikingskipet.

Høvik gratulerer Stabæk med 1. plassen, Solberg med 2. plassen og Ullern med 3. plassen i årets serie. Nå er det en runde igjen før sluttspillet drar i gang tirsdag 14. februar.

Les om kampen i dt.no og drm24.no