Bandy Elite Herrer

Tap mot Ullern

Timeout2Søndag var det duket for runde 2 i årets eliteserie. Ullern inviterte til kamp på gode forhold på Ullernbanen. Ullern kom fra tap mot Stabæk i første runde og Høvik kom hjem med seier fra Hamar. Kampen startet i et godt tempo og Ullern hadde mye ball på egen halvdel. Det tar ikke mer enn 7 minutter før Ullern går opp i ledelsen 1-0. Høvik blir passive og slipper Ullern til i midten av banen. Ullern får spille på det de er aller best på, overgang sentralt i banen. Pasningene blir spilt i dypet til angrepsspillere med stor fart. Lagene går til pause på stillingen 3-0 til Ullern. Etter hvilen kommer to friske lag ut på banen igjen og Høvik ser ut til å ha litt høyere tempo enn i første omgang. Ullern fortsetter i samme spor som i første omgang og gir full gass i angrepene sine, og Høvik blir igjen stående å se på Ullern spille bandy. Fra det 55. spilleminutt finner gutta fra Høvik tilbake til gamle takter og er med i kampen og scorer tre fine mål etter samspill fra midten og oppover, Nikolay, Alexander og Sergey setter hvert sitt mål. Dette ser ut som det er det Høvik har å komme med etter en kamp hvor ikke alt stemmer. Høvik taper for et godt Ullern lag, som spiller aggressiv bandy og vinner de fleste duellene denne søndags ettermiddagen. I Høvikgarderoben sitter en slagen gjeng som lover å komme tilbake med innsats og sult i årets første hjemmekamp, førstkommende Onsdag kl 20:00 mot Konnerud.

Følg A-laget her: www.hovikbandy.no

Det nærmer seg seriestart for bandylagene

Det nærmer seg seriestart for bandylagene i Norge

Spillerstallen er oppdatert og presentert
Alt om Høviks A-lag kan du lese her

2 signeringer for Høvik´s A-lag

Skjermbilde 2017 05 12 kl. 12.04.33Iskander Nugmanov og Alexander Serov tar begge en ny sesong i Høvikdrakten. Les mer på www.hovikbandy.no

Høvik A-lag ute av NM

Høvik tok i mot Solberg for 3. semifinale på Rud Huger fredag kveld. For Høviks del måtte de vinne for å holde liv i finaledrømmen, mens Solberg var kun en seier unna sin drøm om nok en bandyfinale. Det skulle vise seg at det tredje oppgjøret skulle bli en jevn kamp. Det tar hele 39 minutter før første målet kommer fra Sergey Likhachev etter pasning fra Iskander Nugman. Minuttet senere reduserer Simon Stavis uten assist til 1-1 som blir pauseresultatet. Stillingen holder seg til den etterlengtede pausen for Høvikgutta som merker den tynne troppen og stiller til kampen med 11 utespillere inkludert en med lyskestrekk. Lagene kommer ut etter hvilen og tar fatt på en omgang med litt snø i lufta. Krigingen fortsetter fra begge lag og Høvik går igjen opp i ledelsen etter 76 minutter, denne gang også fra Likhachev uten assist. Stavis er på banen igjen og får en pasning fra Christoffer Nålby som han pirker i mål bak Høviks keeper, og igjen er det uavgjort. Kampen ender med ekstraomganger som Solberg vinner 7 minutter ut i første ekstraomgang. En flipp fra Marius Austad går over forsvaret til Høvik hvor Sondre Kristoffersen slenger ut kølla og plukker ned ballen før han kommer alene med keeper og setter inn scoringen som sender Eikerlaget til sin 19. NM finale. Høvik gratulerer Solberg med finaleplass og etter 3 strake går det beste laget videre.

Høvik med nok et tap

Det var klart for nytt oppgjør på Solbergbanen onsdag kveld, med gode bandyforhold og folk på tribunen. Solberg og Høvik starter kampen ganske likt og det er to jevngode lag som møtes til den andre semifinalen. De første 28 minuttene er begge lag på høyde. Etter 28 minutters spill spiller Sondre Kristoffersen frem Eirik Bø Johansen som setter inn 1-0. Minuttet etter scorer Solberg igjen, Christopher Nålby spiller frem Kristoffersen. Solberg gir seg ikke før de leder 4-0 til pause etter scoringer av Petter Moen og Marius Austad, pasninger fra Lars Fredrik Olsen og Øyvind Bø Johnsen.

Etter hvilen kommer Høvik best i gang og reduserer etter bra spill fra Høviks Christian Waaler som spiller frem Ludvig Os, som igjen legger ballen inn foran Solbergs mål hvor Nikolai Due Strauman venter umarkert. Det går 5 mintter før Solberg er frempå igjen med Kristoffersen etter pasning fra Austad. Etter 63 minutters spill setter Christoffer Askheim inn en corner fra Frikk Fossan og stillingen er 5-2. Herifra og ut går blir tempoet i kampen noe lavere og Solberg scorer 3 mål til før de gir seg, Høvik setter inn to til de også, ett fra Iskander Nugmanov og ett fra Sergey Likhachev. Det er to forholdsvis jevne lag, men Solberg spiller smartere i kveld og utnytter personlige feil i Høviklaget og leder med det 2-0 i kamper.

Underkategorier