Bandy Elite Herrer

2 signeringer for Høvik´s A-lag

Skjermbilde 2017 05 12 kl. 12.04.33Iskander Nugmanov og Alexander Serov tar begge en ny sesong i Høvikdrakten. Les mer på www.hovikbandy.no

Høvik A-lag ute av NM

Høvik tok i mot Solberg for 3. semifinale på Rud Huger fredag kveld. For Høviks del måtte de vinne for å holde liv i finaledrømmen, mens Solberg var kun en seier unna sin drøm om nok en bandyfinale. Det skulle vise seg at det tredje oppgjøret skulle bli en jevn kamp. Det tar hele 39 minutter før første målet kommer fra Sergey Likhachev etter pasning fra Iskander Nugman. Minuttet senere reduserer Simon Stavis uten assist til 1-1 som blir pauseresultatet. Stillingen holder seg til den etterlengtede pausen for Høvikgutta som merker den tynne troppen og stiller til kampen med 11 utespillere inkludert en med lyskestrekk. Lagene kommer ut etter hvilen og tar fatt på en omgang med litt snø i lufta. Krigingen fortsetter fra begge lag og Høvik går igjen opp i ledelsen etter 76 minutter, denne gang også fra Likhachev uten assist. Stavis er på banen igjen og får en pasning fra Christoffer Nålby som han pirker i mål bak Høviks keeper, og igjen er det uavgjort. Kampen ender med ekstraomganger som Solberg vinner 7 minutter ut i første ekstraomgang. En flipp fra Marius Austad går over forsvaret til Høvik hvor Sondre Kristoffersen slenger ut kølla og plukker ned ballen før han kommer alene med keeper og setter inn scoringen som sender Eikerlaget til sin 19. NM finale. Høvik gratulerer Solberg med finaleplass og etter 3 strake går det beste laget videre.

Høvik med nok et tap

Det var klart for nytt oppgjør på Solbergbanen onsdag kveld, med gode bandyforhold og folk på tribunen. Solberg og Høvik starter kampen ganske likt og det er to jevngode lag som møtes til den andre semifinalen. De første 28 minuttene er begge lag på høyde. Etter 28 minutters spill spiller Sondre Kristoffersen frem Eirik Bø Johansen som setter inn 1-0. Minuttet etter scorer Solberg igjen, Christopher Nålby spiller frem Kristoffersen. Solberg gir seg ikke før de leder 4-0 til pause etter scoringer av Petter Moen og Marius Austad, pasninger fra Lars Fredrik Olsen og Øyvind Bø Johnsen.

Etter hvilen kommer Høvik best i gang og reduserer etter bra spill fra Høviks Christian Waaler som spiller frem Ludvig Os, som igjen legger ballen inn foran Solbergs mål hvor Nikolai Due Strauman venter umarkert. Det går 5 mintter før Solberg er frempå igjen med Kristoffersen etter pasning fra Austad. Etter 63 minutters spill setter Christoffer Askheim inn en corner fra Frikk Fossan og stillingen er 5-2. Herifra og ut går blir tempoet i kampen noe lavere og Solberg scorer 3 mål til før de gir seg, Høvik setter inn to til de også, ett fra Iskander Nugmanov og ett fra Sergey Likhachev. Det er to forholdsvis jevne lag, men Solberg spiller smartere i kveld og utnytter personlige feil i Høviklaget og leder med det 2-0 i kamper.

NM-sluttspillet er i gang

Skjermbilde 2017 02 28 kl. 15.40.21 NORGESMESTERSKAPET I BANDY 2017

Kvart- og semi-finalene for herrer spilles best av 5 kamper.
Alle kamper skal ha en vinner; dvs ved uavgjort spilles 2 x 10 minutter ekstraomganger (sudden death) - deretter straffekonkurranse. Semifinaler for damer spilles best av 3 kamper. Alle kamper skal ha en vinner; dvs sudden death og straffer hvis uavgjort.

Herrelaget kvalifiserte seg for NM-sluttspill ved å bli nr 4 i serien.

Damelaget sikret seg 2.plass i serien, og skal spille semifinaler mot Ready/Ullevål. I den andre semifinaleserien spiller Nordre Sande/Drammen mot Stabæk. Finalen avvikles fredag 10/3 kl 19:00 på Frogner Stadion

Elite Herrer
Kvartfinaler

14.02 kl. 20:00
16.02 kl. 19:00
18.02 kl. 16:00
Høvik - Ready (Høvikbanen)
Ready - Høvik (Gressbanen)
Høvik - Ready (Høvikbanen)
Herrer Semifinaler

25.02 kl. 16:00
01.03 kl. 19:00
03.03 kl 19:00

Solberg - Høvik (Solbergbanen)
Høvik-Solberg (BIP Rud Hauger

2-3 e.o

Damer Semifinaler

28.2 kl. 20:30
2.3 kl 20:00
4.3 kl 16:30
Høvik - Ready/Ullevål på Rud/Hauger
Ready/Ullevål - Høvik på Bergbanen
Høvik - Ready/Ullevål på Rud Hauger

Om sluttspillet:

hovikbandy.no
budstikka.no
bandyworld.se/norge

Solberg tok første stikk etter snøkamp

Solberg og Høvik spilte første semifinale av 5 kamper. Det ble vanskelige spilleforhold for begge lag. Ingen av lagene er spesielt glad i å slå lange baller i 90 minutter. Solberg starter kampen best, men kommer ikke til de store sjansene. Det tar hele 30 minutter før noen av lagene får inn første målet. Marius Austad scorer første målet direkte fra innslag fra ca 40 meter. Kampen ble spilt over tre omganger pga. været. I andre periode tar Høvik over og scorer to raske ved Ludvig Os, etter pasning fra Alexander Serov og rett etter setter Andreas Askheim inn en retur etter skudd fra Sergey Likhachev. Rett før andre pause reduserer Petter Moen etter pasning fra Austad. Like etter er Høvik frempå igjen og setter inn 3-2 ledelse etter mål fra Iskander Nugmanov, pasning fra Artyom Krapivin. Lagene går til andre pause med 3-2 ledelse til Høvik. 3. periode begynner med en straffe for Solberg, og Thomas Moen scorer på denne og utlikner. Eirik Lunden er frempå etter 74 minutter og scorer etter pasning fra Sondre Kristoffersen, 6 minutter senere setter Kristoffersen inn sluttresultatet 5-3 etter pasning fra Eirik Solberg.

Underkategorier