Yngre lag

Småguttlaget spiller kvartfinale idag.

nmlagNå er det småguttlaget sin tur i NM sluttspillet. De møter Ready på gressbanen 1800 idag søndag 25.2

Morsomt om mange finner veien til Gressbanen for å heie.

Lykke til!

Jentene sikret seriemesterskapet for 3. år på rad

Tabellen Jenteserien 2018Den siste seriekampen mot Ready ble avviklet på Idrettshøyskolen, og Høvik-jentene overbeviste slik de har gjort hele sesongen. Med seier 8-2, og dermed uten å avgi et eneste poeng, med en målforskjell på imponerende 65-12 vant jentene serien suverent. Gratulasjoner er på sin plass! Laget er dermed landets klart beste jentelag - og har ledig plass i målet hvis det er en som har lyst å prøve seg på målvaktjobben! Denne sesongen har jentene delt på å stå i mål - det gjør målforskjellen enda mer imponerende. Se resultater og tabellen her:

7 Høvikjenter med U17 landslaget til Irkutsk i Sibir i vinterferien

Trud LagbildeMens mange leter etter skistøvlene for å pakke fjellsekken, pakket 7 Høvikjenter bandyutsyret for å reise til VM i Irkutsk, Russland. De skal delta i Bandy VM U17 jenter, der de møter spillere fra vertsnasjonen Russland, i tillegg til lag fra Finland, Sverige og Kina. Uansett resultater blir det garantert en opplevelse for livet! Vi håper jentene gjør det beste de kan i turneringen, og ønsker lykke til!
Følg jentene her, se film fra åpningsseremonien og åpningskampen Russland Sverige, og streaming av kampene her:
Turneringens hjemmeside: http://www.baikal-bandy.ru/en/

2004 vinner Ullern Cup!

Skjermbilde 2017 02 14 kl. 09.35.25Lørdag avsluttet 2004-gutta sin karriere med 7-er spill i Ullern Cup. Gjengen gikk ubeseiret gjennom fire kamper i gruppespillet, og møtte Røa i semifinalen. Selv om vi dominerte både spillemessig og i antall sjanser, måtte kampen avgjøres på sudden death. I andre ekstraomgang fikk vi endelig hull på byllen og var klare for finale. Det møtte vi Hauger Haslum, et lag vi har slitt mot i serie og cuper tidligere år. De første fem minuttene av finalen var kanskje preget av litt nerver hos heltent gjeng. I hvert fall slet vi med å komme oss ut av eget forsvar mot en høyt pressende motstander. 3-4 feberredninger fra vår eminente keeper holdt i oss heldigvis inne i kampen, og vi fikk etter hvert mer ro og dreis på eget spill. Første scoring på langskudd ga oss en ytterligere boost, og derfra og inn styrte vi kampen til en kontrollert 3-1 seier, med påfølgende gledesscener og fortjente pokaler. Stor takk til gutta for herlig innsats og en entusiastisk heiagjeng på tribunen! Takk også til cup-arrangøren, som virkelig legger seg i selen for å gi spillerne en topp cup-opplevelse, med god informasjonsflyt, topp dommere, og påkostet premieutdeling.

Nå gleder vi oss til mer bandymoro og bokstavelig talt større oppgaver;  11-er spill som smågutter.

Høviks Jenter suverene seriemestre i Jenter interkrets.

Skjermbilde 2017 02 06 kl. 09.14.07I den nye Jenter Interkrets serien kan Høviks jenter U17 feire det første seriemesterskapet, etter å ha gått igjennom serien uten tap. Vi gratulerer! På laget har jenter helt ned til 2006 deltatt, men grunnstammen er jenter 00-01 og 2002.

I serien for Lillejenter er begge de to Høvik-lagene  med og kjemper i toppen. Her gjenstår det et par runder før serien er ferdigspilt.

Hele 7 Høvik-spillere på U-17 Jenter landslaget!

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 22.39.44Alle de 7 Hølvik-jentene som har deltatt på uttakssamlinger for U17-landslaget er tatt ut i VM-troppen som nå starter oppkjøringen til VM i Irkutsk, Russland.
bandyforbudnet.no
budstikka.no

Første økt er treningskamp mot Presselaget på Frogner stadion fredag 20.1 kl 1900

Deretter skal laget ha samlinger 17 & 18 februar, før de setter kursen østover til VM som arrangeres i "Bandy-hovedstaden" i Russland siste uken i februar.

Målvakter: Jenny Gulbrandsen (Solberg) og Stine Emilie Pedersen (Ullevål)

Utespillere: Anette Wiken Lund (Høvik), Christine Bustgaard (Høvik), Ellen Fougner Arnesen (Høvik), Hanna Svenni (Høvik), Hedda Fjeldheim Lein (Solberg), Katrine Bolme (Ready), Laura Andresen Follesø (Høvik), Marthe Røren Hellum (Solberg), Martine Hansen Bakken (Ullevål), Mia Wam Johannesen (Solberg), Mille Lie Lome (Høvik), Mina Cecilie Melbye (Ready), Nora Mäenpää Bergersen (Ullevål) og Sofie Ebbing Listuen (Høvik).

Følg jentene frem mot mesterskapet og på reisen til Irkutsk via dere FB side eller deres instagram-konto @norgeju17

På bildet de 7 Høvik-jentene på samling på Frogner stadion. Vi gratulerer og ønsker lykke til med forberedelser og deltakelse i mesterskapet.

7 Høvikjenter innkalt til U17 Jenter landslagssamling

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 22.39.44Hele 7 Høvik-jenter er innkalt til landslagssamling på Frogner Stadion søndag 18.12. Samlingen er første steg med forberedelser frem mot VM i Irkutsk i februar.

Vi gratulerer: #3 Sofie Listuen, #9 Anette Wiken Lund, #6 Christine Bustgaard, #8 Ellen Fougner Arnesen, #5 Hanna Svenni, #4 Mille Lie Lome og #10 Laura Follesø med uttaket, og ønsker lykke til frem mot VM.
Vedlagt innkalling fra bandyforbundet.

Underkategorier

• Bandy Gutt
  • JuniorBandy
  • Bandy Jenter

Skjermbilde 2015 11 17 kl. 10.57.31Jentene kommer sterkt i bandy. Dette er vinterens svar på fotball, og jentene er veldig gode. Flere spiller sammen med guttelagene i sin klasse, men i tillegg samles jentene til egen trening. De stiller egne lag i flere Cup'er, oftest i egen jenteklasse. Det er god plass til flere!

Høvik har nå eget damelag, i tillegg til flere lag i de yngre klassene. Flere av Høvik-jentene representerer Norge på U17 landslaget og damelandslaget.Ta kontakt med Jørn Follesø, tel 4122 9800, Esben Hansen, tel 9005 2785, eller møt opp på en av treningene på Høvikbanen.

• Bandy Junior
  • Bandy 2002
    Lagleder: Siv Emanuelsen 99533114
    bandy2002@hovikif.no