Lagene

7 Høvikjenter med U17 landslaget til Irkutsk i Sibir i vinterferien

Trud LagbildeMens mange leter etter skistøvlene for å pakke fjellsekken, pakket 7 Høvikjenter bandyutsyret for å reise til VM i Irkutsk, Russland. De skal delta i Bandy VM U17 jenter, der de møter spillere fra vertsnasjonen Russland, i tillegg til lag fra Finland, Sverige og Kina. Uansett resultater blir det garantert en opplevelse for livet! Vi håper jentene gjør det beste de kan i turneringen, og ønsker lykke til!
Følg jentene her, se film fra åpningsseremonien og åpningskampen Russland Sverige, og streaming av kampene her:
Turneringens hjemmeside: http://www.baikal-bandy.ru/en/

2004 vinner Ullern Cup!

Skjermbilde 2017 02 14 kl. 09.35.25Lørdag avsluttet 2004-gutta sin karriere med 7-er spill i Ullern Cup. Gjengen gikk ubeseiret gjennom fire kamper i gruppespillet, og møtte Røa i semifinalen. Selv om vi dominerte både spillemessig og i antall sjanser, måtte kampen avgjøres på sudden death. I andre ekstraomgang fikk vi endelig hull på byllen og var klare for finale. Det møtte vi Hauger Haslum, et lag vi har slitt mot i serie og cuper tidligere år. De første fem minuttene av finalen var kanskje preget av litt nerver hos heltent gjeng. I hvert fall slet vi med å komme oss ut av eget forsvar mot en høyt pressende motstander. 3-4 feberredninger fra vår eminente keeper holdt i oss heldigvis inne i kampen, og vi fikk etter hvert mer ro og dreis på eget spill. Første scoring på langskudd ga oss en ytterligere boost, og derfra og inn styrte vi kampen til en kontrollert 3-1 seier, med påfølgende gledesscener og fortjente pokaler. Stor takk til gutta for herlig innsats og en entusiastisk heiagjeng på tribunen! Takk også til cup-arrangøren, som virkelig legger seg i selen for å gi spillerne en topp cup-opplevelse, med god informasjonsflyt, topp dommere, og påkostet premieutdeling.

Nå gleder vi oss til mer bandymoro og bokstavelig talt større oppgaver;  11-er spill som smågutter.

Høviks Jenter suverene seriemestre i Jenter interkrets.

Skjermbilde 2017 02 06 kl. 09.14.07I den nye Jenter Interkrets serien kan Høviks jenter U17 feire det første seriemesterskapet, etter å ha gått igjennom serien uten tap. Vi gratulerer! På laget har jenter helt ned til 2006 deltatt, men grunnstammen er jenter 00-01 og 2002.

I serien for Lillejenter er begge de to Høvik-lagene  med og kjemper i toppen. Her gjenstår det et par runder før serien er ferdigspilt.

Hele 7 Høvik-spillere på U-17 Jenter landslaget!

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 22.39.44Alle de 7 Hølvik-jentene som har deltatt på uttakssamlinger for U17-landslaget er tatt ut i VM-troppen som nå starter oppkjøringen til VM i Irkutsk, Russland.
bandyforbudnet.no
budstikka.no

Første økt er treningskamp mot Presselaget på Frogner stadion fredag 20.1 kl 1900

Deretter skal laget ha samlinger 17 & 18 februar, før de setter kursen østover til VM som arrangeres i "Bandy-hovedstaden" i Russland siste uken i februar.

Målvakter: Jenny Gulbrandsen (Solberg) og Stine Emilie Pedersen (Ullevål)

Utespillere: Anette Wiken Lund (Høvik), Christine Bustgaard (Høvik), Ellen Fougner Arnesen (Høvik), Hanna Svenni (Høvik), Hedda Fjeldheim Lein (Solberg), Katrine Bolme (Ready), Laura Andresen Follesø (Høvik), Marthe Røren Hellum (Solberg), Martine Hansen Bakken (Ullevål), Mia Wam Johannesen (Solberg), Mille Lie Lome (Høvik), Mina Cecilie Melbye (Ready), Nora Mäenpää Bergersen (Ullevål) og Sofie Ebbing Listuen (Høvik).

Følg jentene frem mot mesterskapet og på reisen til Irkutsk via dere FB side eller deres instagram-konto @norgeju17

På bildet de 7 Høvik-jentene på samling på Frogner stadion. Vi gratulerer og ønsker lykke til med forberedelser og deltakelse i mesterskapet.

7 Høvikjenter innkalt til U17 Jenter landslagssamling

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 22.39.44Hele 7 Høvik-jenter er innkalt til landslagssamling på Frogner Stadion søndag 18.12. Samlingen er første steg med forberedelser frem mot VM i Irkutsk i februar.

Vi gratulerer: #3 Sofie Listuen, #9 Anette Wiken Lund, #6 Christine Bustgaard, #8 Ellen Fougner Arnesen, #5 Hanna Svenni, #4 Mille Lie Lome og #10 Laura Follesø med uttaket, og ønsker lykke til frem mot VM.
Vedlagt innkalling fra bandyforbundet.

Guttelaget til finalen i Snarøya GutteCup

Skjermbilde 2016 12 12 kl. 10.32.00Da jentene fikk fri, måtte guttelaget se seg om etter nye spillere. Et samarbeid med Hauger ble etablert, og dermed kunne laget stille i Snarøya Cup. Samtidig var cupen utlyst som en viktig arena for uttak til guttenes U17 landslag, og Hampus fra Surte fikk for anledningen også være med oss. Og dette ble et vellykket samarbeidsprosjekt - selv om ikke laget var særlig samspilt til å begynne med.

Cupen åpnet lørdag morgen under tøffe forhold. Vi møtte Solberg i første kampen; og resultatet 2-0 til Solberg bar preg av "høye skuldre", stive ben, og lite uttelling.

Men etter den kampen gikk det bare fremover. Neste kamp mot ØHIL ble spilt under samme vanskelige forhold, med regn som fryser, og tåke i tillegg. Men gutta kjempet til seg en velfortjent 2-1 seier. Siste gruppespillkamp mot Snarøya blir derfor avgjørende for plassering og sluttspill - og her er det tøffe tak og lite uttelling. Sluttresultat 1-1. Med det ender vi som nr.2 i vår gruppe, og skal møte Mjøndalen i kvartfinalen.

Nå er laget begynt å bli kjent, de finner hverandre bedre, og jobber bedre sammen. Det blir avgjørende mot Mjøndalen, som blir sendt hjem med tap 2-1. Dermed semifinale :-)

Les mer: Guttelaget til finalen i Snarøya GutteCup

Mobil-retur - lever på klubbhuset

Mobilretur

Ta med din og familiens gamle mobil neste gang du skal på trening eller kamp.

Lever i returposen på klubbhuset / i kiosken - så gjør du nytte for miljøet - og Høvik Bandy Guttelag :-)

På forhånd takk for hjelpen!

Underkategorier