Bandy

2 signeringer for Høvik´s A-lag

Skjermbilde 2017 05 12 kl. 12.04.33Iskander Nugmanov og Alexander Serov tar begge en ny sesong i Høvikdrakten. Les mer på www.hovikbandy.no

Slutt for denne gang - takk for fantastisk deltakelse!

Skjermbilde 2017 03 16 kl. 14.50.24

Damene vant sølv i NM - en høydramatisk finale endte med seier 2-3 til Stabæk

Lagbilde NMfinalen2017Det ble bare nesten --- og det blir som kjent ikke helt det samme; men Høvik damene var VELDIG NÆRE å vippe Stabæk av tronen denne gangen. Vi gratulerer med nok et NM-sølv - og lover at damene kommer sterkere tilbake.

På sølvlaget: Bak f.v: Turid Kvaal - oppmann, Christine Bustgaard,Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Sofie Ebbing Listuen, Sandra Follesø, Anette Wiken Lund, Kanutte Fladeby, Mathilde Hveding Langmo, Jørn Follesø - Lagleder
Foran f.v: Mia Beck, Mille Lie Lome, Ellen Fougner Arnesen, Evy Marie Holter, Martine Krogsveen, Julie Storvik, Hanna Svenni og Laura Follesø

Kamprapport fra budstikka.no:

Bandy Årsmøte & Lagledermøte 15.3

Årsmøtet i bandy avholdes onsdag 15. mars kl 1900 på klubbhuset.

Lagledermøte avholdes så snart årsmøtet er avsluttet.

Agenda årsmøte:

1. Godkjenning av innkallelse og opptelling av stemmeberettigede
2. Valg av møteleder, referent og to til å undertegne protokollen
3. Årsberetning fra styret og lagene
4. Årsregnskap for året 2016
5. Fastsettelse av grunnavgift for sesongen 2017-2018
6. Budsjett for styret/adm. året 2017
7. Valg til styret og valgkomité

Evt. saker til behandling på årsmøtet sendes bandy@hovikif.no  innen 10.3.2016

PS: Husk stemmerett og deltakelse på årsmøte i foreningen krever betalt medlemskap for inneværende år :-)

Kunstisen stenges for denne sesongen

KrokusEtter noen milde dager med veldig dårlige forhold på banen besluttet bandystyret å stenge av kjøleanlegget for sesongen f.o.m 9.3.2017. Dermed vil det antagelig i.l.a kort tid være umulig å bruke isen. Vi vil med dette takke for en lang og god sesong, og ser allerede frem imot høsten og nye istider.

Det er selvfølgelig åpent for publikum til å benytte isen dersom det er interesse for det, inntil vi begynner å fjerne islaget en gang i neste uke.

Damene klare for NM-Finale igjen

Skjermbilde 2017 03 08 kl. 09.23.34Ingen tvil i avgjørende semifinale - Ready/Ullevål ble sendt hjem med 7-0 i bagasjen. Nå er damene klare for NM-Finale

Etter tre semifinaler er det klart at Høvikdamene har sikret seg plass i NM-finalen for tredje året på rad.

Der møter de Stabæk - og det skal bli en spennende kamp. Damene håper på all hjelp og støtte fra Høvik-publikum på Frogner Stadion fredag 10.3 kl 1900. På bildet er det Ingebjørg som setter et av sine mål.

Kampen kan følges direkte her, dersom du ikke har anledning til å komme på Frogner..

Helge Holter var tilstede med kamera:

Siste og avgjørende semifinale for damene på Høvikbanen

Skjermbilde 2017 03 04 kl. 11.43.21

Underkategorier