BandyAkademi mini - nå også for 3.klasse

Akademi 2017BandyAkademiet åpner tirsdag 21.11

Vi utvider i år akademitilbudet ved å invitere spillere født 2009 til bandyakademi mini.

BANDYAKADEMI Mini - sesongen 2017-2018

Vi inviterer spillere født 2009 til bandyakademi mini på Høvikbanen på tirsdager fra 15.00 – 17.00.
Kl 15.00 Oppmøte i garderoben, varm mat og frukt.
Kl 15.30-17.00. Trening på is

Akademiet starter så fort isen er klar. Pr dato håper vi på oppstart tirsdag 21 november. Med unntak av jule og vinterferie holder vi på så lenge vi har gode isforhold.

Bandyakademi mini vil være et tilbud til 2009-spillere som ønsker å spille mer bandy enn lagets egne treninger. Akademiet mini vil være en blanding av trening av individuelle ferdigheter og spill. Spillerne må selv ta ansvar for å ta med og ta på seg tilfredsstillende bandyutstyr (husk skarpe skøyter). Trenerteamet vil hjelpe til ved behov.

Klubben stiller med nypreppet is, varm mat og ungdomstrenere fra egen klubb. Det koster kr 1.850 for deltagelse. Det er gratis for keepere å delta.

Vi har henteordning med taxi fra Høvik Skole kl 14.25. Hjemreise ordnes av hver enkelt deltaker. Transport for hele sesongen koster kr 500 og kommer i tillegg til ordinær deltakeravgift. (keepere betaler bare for eventuell transport) De som ønsker transport må ha betalt dette før oppstart av akademiet slik at vi får bestilt tilstrekkelig stor/antall biler.

Vi ber om at alle som ønsker å delta i Bandyakademiet mini kommende sesong sender påmelding til Bandyakademi@hovikif.no. med opplysninger om navn, alder og foreldreinformasjon. (mailadresse / mobiltlf) Betaling gjøres over medlemssystemet.

Spørsmål ? Send mail til Bandyakademi@hovikif.no.
Følg oss gjerne på Facebook. https://www.facebook.com/bandyakademiet