Påmelding til sesongens BandyAkademi er åpnet

Banen vinterbildeDa er det klart for påmelding til vinterens BandyAkademi.

Vi inviterer spillere født 2008 eller tidligere til bandyakademi på Høvikbanen.
Akademiet starter så fort isen er klar. Med unntak av jule og vinterferie holder vi på så lenge vi har gode isforhold.

Bandyakademiet er et tilbud til spillere som ønsker å bli bedre og er villig til å trene for det. Det er individuell trening utover kullets egne treninger. Akademiet baserer seg på at spillerne selv har ansvar for å ta med og ta på seg tilfredsstillende bandyutstyr. (inkludert skarpe skøyter) Klubben stiller med nypreppet is, varm mat og gode trenere.

Det er adskilte akademier for spillere som spiller 7’er og 11’er. For kommende sesong åpner vi for at spillere født i 2005 og 2006 kan velge hvilke akademier de ønsker å delta på. Disse kullene får også tilbud om å kunne delta på begge akademiene. Det er gratis for keepere å delta.

Meld deg på i medlemsregisteret! Ytterligere informasjon vedlagt.