BandyAKADEMI

BandyAkademi mini - nå også for 3.klasse

Akademi 2017BandyAkademiet åpner tirsdag 21.11

Vi utvider i år akademitilbudet ved å invitere spillere født 2009 til bandyakademi mini.

BANDYAKADEMI Mini - sesongen 2017-2018

Vi inviterer spillere født 2009 til bandyakademi mini på Høvikbanen på tirsdager fra 15.00 – 17.00.
Kl 15.00 Oppmøte i garderoben, varm mat og frukt.
Kl 15.30-17.00. Trening på is

Les mer: BandyAkademi mini - nå også for 3.klasse

Påmelding til sesongens BandyAkademi er åpnet

Banen vinterbildeDa er det klart for påmelding til vinterens BandyAkademi.

Vi inviterer spillere født 2008 eller tidligere til bandyakademi på Høvikbanen.
Akademiet starter så fort isen er klar. Med unntak av jule og vinterferie holder vi på så lenge vi har gode isforhold.

Bandyakademiet er et tilbud til spillere som ønsker å bli bedre og er villig til å trene for det. Det er individuell trening utover kullets egne treninger. Akademiet baserer seg på at spillerne selv har ansvar for å ta med og ta på seg tilfredsstillende bandyutstyr. (inkludert skarpe skøyter) Klubben stiller med nypreppet is, varm mat og gode trenere.

Det er adskilte akademier for spillere som spiller 7’er og 11’er. For kommende sesong åpner vi for at spillere født i 2005 og 2006 kan velge hvilke akademier de ønsker å delta på. Disse kullene får også tilbud om å kunne delta på begge akademiene. Det er gratis for keepere å delta.

Meld deg på i medlemsregisteret! Ytterligere informasjon vedlagt.

Slutt for denne gang - takk for fantastisk deltakelse!

Skjermbilde 2017 03 16 kl. 14.50.24

BandyAkademiet har første trening tirsdag 22.11

Akademi 101210Vi satser på at vi kan starte BandyAkademiet på tirsdag 22.11, deretter fredag og tirsdag fremover. Vel Møtt!
Husk sjekk BandyAkademiets facebook-side for siste nytt.

Påmelding via medlemsregisteret, eller epost tiul bandyakademi@hovikif.no

Påmelding til viktige bandyaktiviteter åpnet!

Skjermbilde 2016 06 16 kl. 14.27.01Det er deilige sommerdager som står foran oss, men vi i bandystyret har fått mange tilbakemeldinger om at man ønsker å kunne planlegge sine aktiviteter så tidlig som mulig. Derfor har vi allerede nå fastsatt tider og lagt ut påmeldinger for kommende sesong:

Bandyskolen - informasjonsmøte 12.10.2016 på klubbhuset.

BandyAkademiet - TIRSDAG for 7er fokus ( 2008 - 2004)
og FREDAG for 11er fokus (2005 og eldre)

Vi planlegger også BandyCamp i vinterferien - mandag 20-onsdag 22.2

Påmelding til alt dette i medlemsregisteret :-) - og det vil alltid være "først til mølla" ved for mange påmeldte!

Bildet viser at det er fullt mulig å trene litt med bandyball også i sommersesongen. Her damelagets nye målvakt Mathilde som brukte deler av 17.mai til å trene utkast :-)

I banekalenderens oktober 2016 er det lagt ut foreløpige treningstider for lagene. Her kan det nok bli endringer, men det er ihvertfall et utkast. Og til slutt- alle lagledere må huske på påmelding til serien - klubbens deadline 15.7. Informasjon er sendt lagets epost.