Bandy

 


Høvik Bandy kampkalender

2012-02-01 09:00: Item Title of Your event

Mjøndalen - Høvik 7-5 (3-1)

Mjøndalen åpnet kampen med første mål etter drøye 5 minutters spill. Begge lag holdt ballen i eget lag, og forsøkte å spille seg igjennom motstanderen. Like etter spiller Nikolai Due frem navnebror Nikolay Salin som setter inne reduseringen og det er likt på vassenga etter 9 minutter. De neste 20 minuttene bølger spillet frem og tilbake, men ingen av lagene scorer før det er spilt 29 minutter, Her kommer Mjøndalen rundt på kanten og legger ballen ut 45 grader hvor et Mjøndalen lag er i overtall i Høviks boks. Dette viser seg å bli oppskriften for Mjøndalen denne kvelden. De kommer seg rundt på kantene og ned til dødlinjen før de legger ballen ut i 17 meteren hvor Høvik ikke fyller etter. Pauseresultatet er 3-1 til hjemmelaget. Etter hvilen er det Mjøndalen som kommer best i gang og igjen er det tempo som er stikkordet. 2 mål på de første 5 minuttene får Mjøndalen score før Høvik våkner til og setter 4 kjappe, og stillingen er 5-5, det er kamp igjen på Vassenga. Laget fra Høvik spiller seg fint opp og fungerer som et samlet lag. Det blir enklere for alle når ballen holdes i laget og det ikke blir brudd i farlige soner. Mjøndalen gir seg ikke og får inn to mål til før de gir seg og trioene i striper blåser av kampen. Den rutinerte trioen har full kontroll i 90 minutter og er med på å gjøre dette til et ryddig oppgjør. Målscorere for kvelden Alexander Serov (3) Nikolay Salin og Lasse Karpinen.

Høviks Alags målvakt tatt ut på herrelandslaget til VM

Simen Lycke KjoellmoenSimen er tatt ut til å representere Norge i Bandy-VM som avvikles i Khabarovsk i Russland 29.1 - 4.2 2018.

Vi gratulerer!

Følg mesterskapet her: http://www.bandy-vm2018.ru/en

Mer om uttaket her.

5 Høvikjenter hjem med bronsemedalje fra Bandy-VM for damer i Kina

Skjermbilde 2018 01 15 kl. 11.16.44Norges damelag - med 5 Høvikspillere og to tidligere Høvikjenter - kom hjem fra Kina med bronsemedaljer i lomma. Dermed forsvarte de medaljene fra siste VM i Minnesota, og kvalifiserte seg til deltakelse i Universiaden i Russland i 2019. Vi gratulerer!

For Norge spilte Høvikspillerne #2 Ingebjørg Kvaal Knudsen, #10 Sandra Follesø, #13 Julie Storvik, #16 Martine Krogsveen og #19 Laura Follesø. De to VSK-spillerne #11 Ingrid Bjonge og $15 Charlotte Selbekk er også tidligere Høvikspillere.

Les med om damene her

Ready ble for sterke

Høvik tok i kveld mot Ready på Høvikbanen. Høvik hadde med seg flere gode prestasjoner inn mot kampen og virker å ha en god flyt. Ready på sin side har levert gode resultater hele sesongen og er helt oppe og kjemper om den siste pallplassen i serien. Ready åpner kampen best og styrer det meste av spillet mot noe som ser ut som et Høviklag som ikke har skrudd på bryteren før kampen. Høvik sliter både offensivt og deffensivt i den første omgangen. Det lille ekstra som gutta har tatt frem de siste rundene er borte. Ready er et fysisk lag og spiller en hard og kontant bandy. Lagene går til pause med resultatet 6-0 i favør bortelaget. Etter hvilen kommer et bedre Høviklag på banen og vil vise at de kan litt bedre enn det som er prestert i de første 45. Hele omgangen er jevn og begge lag har flere sjanser til å sette ballen i mål. Ready får med seg ett mål i andre omgang også, og vinner kampen fult fortjent hele 7-0. Les fra livesendingen her

Ready kommer på besøk

Hovik Ready

Seier mot Hamar

Fredag kveld ble den utsatt kampen mot Hamar spilt. Første omgang startet på gode forhold på Høvikbanen, litt snø i luften, men ikke nok til å skape problemer for spillet. Høvik har mye ball og presser Hamar høyt i banen. Det tar hele 22 minutter før Høvik før hull på byllen ved at Iskander spiller fri Sergey som setter ballen i mål til 1-0. 14 minutter senere reduserer Hamar og lagene er like langt. Alexander setter inn 2-1 før pause etter en feilpasning i Hamars forsvar. I andre omgang er Høvik litt mer på og går ut i et høyt tempo. Etter 12 minutter spiller Nikolay fri Alexander som setter sitt andre for kvelden.  Minuttet senere er Alexander frempå igjen og setter inn sitt tredje for kvelden og sitt mål nummer 100 i Høvikdrakta! Alexander  er ikke ferdig for kvelden og setter inn sitt 4. Oliver Os melder seg på mot slutten og scorer sitt første eliteseriemål i karrieren. Han gir seg ikke med det og setter inn enda et mål like etterpå. Hamar får et par sjanser på slutten og setter inn 2 trøstemål før dommeren blåser av kampen på stillingen 8-3

Høvik - Hamar

hovik hamar01

Sterk seier over Drammen

Høvik starter kampen med å ha ballen i laget og bygge oppe spillet bakfra, det flippes også litt i bakrom på Drammen. Drammen på sin side spiller også ballen i laget før de kommer til en stor sjanse alene med Simen Kjøllmoen, Høvik keeperen redder mesterlig. Drammen kommer igjen til angrep og denne gangen scorer Even Tiseth alene med Kjøllmoen og Drammen tar ledelsen 1-0. Høvik holder fortsatt på ballen, mens Drammen forsvarer seg godt. Høvik får corner, som går i muren til Drammen, Alexander Serov gjør ingen feil på returen og setter inn reduseringen 1-1. Ny corner, Sergey Likhachev setter den i mål. 2-1. 6 minutter senere setter Simen Nordal inn en retur fra Kjøllmoen, og lagene er like langt. Like før pause setter Morten Engen inn 3-2 til Drammen på siste corner før pause.  Andre omgang starter som den første, begge lag har my ball og det er høyt tempo i kampen. Høvik har flere sjanser før Serov igjen er frempå og setter inn reduseringen nok en gang 3-3. Like etter er Høvik frempå igjen og Iskander Nugmanov skyter ballen knallhardt i mål. Høvik er i flyten, bare sekunder etter avslaget fra forrige mål dribler Nikolay Salin seg igjennom hele Drammen og setter inn 5-3 ledelsen. Drammen tar time out. Etter time outen kommer Drammen til flere sjanser og prøver å komme inn i kampen igjen. Høvik har blitt 2 mann mindre etter slag på skøytene. Høvik får frislag på Drammens venstre side, Serov setter inn sitt tredje for kvelden når han skyter i høyre hjørne for Oliver Herta og stillingen er 6-3. Minuttet senere serverer Serov Likhachev som øker ledelsen til 7-3. Drammen gir seg ikke og kjemper til kampens slutt, på veien dit setter Tiseth inn det siste måten for kvelden og sluttresultatet 7-4 i favør Høvik. Dette var en meget god kamp av Høvik, mot et godt og tett Drammenslag. Se livesendingen her

Knepen seier mot Konnerud

Konnerud Snøvær 040118Konnerud tok onsdag kveld i mot Høvik på Konnerud kunstis. Det nyopprykkede lage har vist formstigning de siste kampene og de viste innsats i 3×30 minutter onsdag kveld. Kampen ble utsatt i 30 minutter pga snø på banen. Snø er de vant til på Konnerud og banemannskaper hadde stått på hele dagen for å gjøre banen så bra som mulig ut fra forholdene. Dommeren bestemmer før start at dette oppgjøret mål deles i 3. Den første perioden styrer Høvik det meste og leder komfortabelt 5-1 etter 30 spilte minutter. Spillerne tar en pause i snødrevet og banen brøytes for nye 30 minutter. Konnerud kommer på banen med en ny gnist og tar flere steg opp innsatsmessig, Konnerud kommer mer og mer inn i kampen og vinner de fleste duellene på banen. Etter periode 2 har Konnerud tatt igjen hele forspranget og redusert til 4-5. 3 periode er i gang, både Konnerud og Høvik jobber seg gjennom snø og lange baller i 30 minutter til, kampen er spennende og jevn helt til siste slag på ballen. Høvik vinner knepent i en jevn kamp og tar med seg to poeng og klatrer et steg oppover på tabellen.

Andreas Askheim 100 eliteseriekamper for Høvik

Askheim 100Vi gratulerer Andreas Askheim med sin eliteseriekamp nummer 100 for Høvik Bandy. Han fikk påskjønnelsen under fredagens kamp mot Ullern. Dette er Andreas sin 6. sesong i klubben. Andreas har vært med på både opp og nedturer for klubben som startet med kvalik om nedrykk de første sesongene til kamp om topp 3 og jevnspilte semifinaler forrige sesong. Før han kom til Høvik hadde han med seg over 100 eliteseriekamper fra Drammen Bandy hvor han startet sin karriere på øverste nivå i Norge.

Høvik - Ullern 4-7 (2-2)

Ullern kom på besøk for siste kamp i 2017. Vi fikk se to lag som ville spille bandy i aksjon denne fredagskvelden. Ullern har levert stabile resultater igjennom hele sesongen, mens Høvik på sin side har hatt en tøff sesongen. I kveld får vi se litt mer av hva laget står for. Bedre innsats og et helt annen energinivå enn tidligere. Ullern går opp i ledelsen etter 6 minutter, Høvik kommer tilbake etter 19 minutter ved Sergey Likhachev etter pasning fra Lasse Karppinen. 5 minutter senere går Høvik opp i ledelsen med Jari Valta etter pasning fra Sergey. Ullern kommer tilbake på slutten av omgangen og utlikner. Ullern kom best i gang, mens Høvik kom inn i kampen etter 10 minutters spill. Lagene tar med seg en helt jevn omgang inn til pause. 2. omgang starter som den første hvor Ullern starter best. de setter inn 2 mål i løpet av de første 7 minuttene. Minuttet senere setter storscorer Alexander Serov inn reduseringen og det er match igjen. Høvik begynner å bli slitne, og Ullern tar over slutten av kampen. Serov setter ett mål til for kvelden, mens Ullern scorer hele 3 til og vinner kampen 7-4. Ullern drar i land seieren og er det beste laget avslutningsvis. For Høvik sin del er dette flere hakk opp fra det vi har sett tidligere, noe som lover godt for resten av sesongen. Les kampen minutt for minutt her