Bandy

 


Høvik Bandy kampkalender

2012-02-01 09:00: Item Title of Your event

Tap mot Ullern

Timeout2Søndag var det duket for runde 2 i årets eliteserie. Ullern inviterte til kamp på gode forhold på Ullernbanen. Ullern kom fra tap mot Stabæk i første runde og Høvik kom hjem med seier fra Hamar. Kampen startet i et godt tempo og Ullern hadde mye ball på egen halvdel. Det tar ikke mer enn 7 minutter før Ullern går opp i ledelsen 1-0. Høvik blir passive og slipper Ullern til i midten av banen. Ullern får spille på det de er aller best på, overgang sentralt i banen. Pasningene blir spilt i dypet til angrepsspillere med stor fart. Lagene går til pause på stillingen 3-0 til Ullern. Etter hvilen kommer to friske lag ut på banen igjen og Høvik ser ut til å ha litt høyere tempo enn i første omgang. Ullern fortsetter i samme spor som i første omgang og gir full gass i angrepene sine, og Høvik blir igjen stående å se på Ullern spille bandy. Fra det 55. spilleminutt finner gutta fra Høvik tilbake til gamle takter og er med i kampen og scorer tre fine mål etter samspill fra midten og oppover, Nikolay, Alexander og Sergey setter hvert sitt mål. Dette ser ut som det er det Høvik har å komme med etter en kamp hvor ikke alt stemmer. Høvik taper for et godt Ullern lag, som spiller aggressiv bandy og vinner de fleste duellene denne søndags ettermiddagen. I Høvikgarderoben sitter en slagen gjeng som lover å komme tilbake med innsats og sult i årets første hjemmekamp, førstkommende Onsdag kl 20:00 mot Konnerud.

 

Følg A-laget her: www.hovikbandy.no

BandyAkademi mini - nå også for 3.klasse

Akademi 2017BandyAkademiet åpner tirsdag 21.11

Vi utvider i år akademitilbudet ved å invitere spillere født 2009 til bandyakademi mini.

BANDYAKADEMI Mini - sesongen 2017-2018

Vi inviterer spillere født 2009 til bandyakademi mini på Høvikbanen på tirsdager fra 15.00 – 17.00.
Kl 15.00 Oppmøte i garderoben, varm mat og frukt.
Kl 15.30-17.00. Trening på is

Les mer: BandyAkademi mini - nå også for 3.klasse

Det nærmer seg seriestart for bandylagene

Det nærmer seg seriestart for bandylagene i Norge

Spillerstallen er oppdatert og presentert
Alt om Høviks A-lag kan du lese her

BandyCamp i vinterferien i år også!

BandyCampSelvfølgelig blir det BandyCamp i år også! Med de to siste årenes braksuksess kan vi ikke annet enn å tilby dette igjen! Påmeldingen er åpnet i medlemssystemet. KUN 50 PLASSER - først til mølla ...
Ytterligere informasjon vedlagt

Vedlegg:
Last ned denne filen (Invitasjon bandycamp 2018.pdf)Invitasjon bandycamp 2018.pdf[ ]2913 kB26-okt-2017 09:01Oppdater denne filen (Invitasjon bandycamp 2018.pdf) Slett denne filen (Invitasjon bandycamp 2018.pdf)

Les mer: BandyCamp i vinterferien i år også!

Informasjonsmøte bandyskolen 2017/2018

IMG 0159Det avholdes informasjonsmøte for nye spillere på klubbhuset

Onsdag 25.10 kl 1800 - 1830.

Bandyskolen avholdes onsdager 1800-1900. 

Her vil du få informasjon om bandyskolen, og mulighet for å melde på deltakere.  Påmelding vedlagt - sendes bandyskolen@hovikif.no  

Vedlegg:
Last ned denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2017_2018.pdf)Bandyskole_invitasjon_sesongen_2017_2018.pdf[ ]168 kB18-okt-2017 15:11Oppdater denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2017_2018.pdf) Slett denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2017_2018.pdf)

Bandy - sesongforberedelser - personlig utstyr

 Hovik BLaa

Kjøp og vedlikehold av bandyutstyr.

Hjelm m/ visir. (påbudt)

Hjelmen skal være CE-merket og godkjent for bandy eller ishockey. Lekehjelmer er ikke godkjent. Hjelmen må sitte godt og dekke panne, tinning og bakhodet. Særlig viktig er det at hakeremmen er godt festet. Visirets hakekopp skal ha kontakt med haken, men ikke presse for hardt mot den. Sitter hakekoppen for lavt kan den skade halsen ved fall fremover eller få hjelmen til å løsne fra hodet. Sitter hakekoppen for høyt kan den skade tennene ved fall fremover.

Les mer: Bandy - sesongforberedelser - personlig utstyr

Påmelding til sesongens BandyAkademi er åpnet

Banen vinterbildeDa er det klart for påmelding til vinterens BandyAkademi.

Vi inviterer spillere født 2008 eller tidligere til bandyakademi på Høvikbanen.
Akademiet starter så fort isen er klar. Med unntak av jule og vinterferie holder vi på så lenge vi har gode isforhold.

Bandyakademiet er et tilbud til spillere som ønsker å bli bedre og er villig til å trene for det. Det er individuell trening utover kullets egne treninger. Akademiet baserer seg på at spillerne selv har ansvar for å ta med og ta på seg tilfredsstillende bandyutstyr. (inkludert skarpe skøyter) Klubben stiller med nypreppet is, varm mat og gode trenere.

Det er adskilte akademier for spillere som spiller 7’er og 11’er. For kommende sesong åpner vi for at spillere født i 2005 og 2006 kan velge hvilke akademier de ønsker å delta på. Disse kullene får også tilbud om å kunne delta på begge akademiene. Det er gratis for keepere å delta.

Meld deg på i medlemsregisteret! Ytterligere informasjon vedlagt.

 

Høviks jente- og dame-lag med knallsterk start på sesongen

Høvik vant U17 jenter, og spilte uavgjort mot Stabæk i finalen for damer!

Skjermbilde 2017 09 26 kl. 12.12.07Våre U17-jenter rulet - tre seire i gruppespillet mot Solberg, Ready og Ullevål, deretter finale mot Solberg som ble vunnet 3-0. Selv om mange av jentene kom rett fra treningsleir i Gøteborg var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. OBS - laget har ikke målvakt, og utespillere byttet på å stå i mål. Allikevel slapp laget inn bare 1 mål i hele cupen. Det er helt fantastisk. men - hvis du går og kjenner på at du har lyst å begynne med bandy, kanskje du har erfaring fra håndball eller fotball - og vil være med på norges beste jentelag - ta kontakt med en av jentene på bildet.

Damelaget åpnet mot Stabæk, som har fått forsterkninger fra både Nordre Sande og Drammens beste spillere. Men vi tok glatt ledelsen fortjent 2-0, før Stabæk kunne jobbe seg i kapp og sette inn seiersmålet 3-2. Neste kamp mot Ready/Ullevål ble jevn, men Høvik avgjorde til seier 1-0. Solberg i siste gruppespillkampen måtte tåle hele 5-0 imot, og damene var med det klare for finale. Stabæk stod på den andre banehalvdelen, og kampen ble jevn og spennende. Vi tar ledelsen med et flott mål av Ingebjørg, Stabæk utligner med en markkryper, vi har flere store sjanser uten å få uttelling, og tiden renner ut med 1-1. Stabæk utropes som vinner etter innbyrdes oppgjør i gruppespillkampen????. Dermed er masse god trening unnagjort - god start på sesongen, alle sammen!

På bildet: (bak fra v): Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Hanna Svenni, Ingebjørg Kvaal Knutsen, Laura Follesø, Christine Bustgaard. (Foran fra v): Kanutte Fladeby, Julie Storvik, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Mille Lie Lome.

Treningstider alle bandylagene

Da er lagledermøte avholdt, og banekalenderen er satt. Vedlagt en oversikt over planlagte treningstider for alle lagene.
Banekalenderen oppdateres fortløpende her:
Treningstider 2017 2018

Bandy lagledermøte 13.9 på klubbhuset

På klubbhuset 1900 - 2200


Møt opp alle lagledere & trenere, og klargjør for en ny spennende sesong.

Agenda:
Gjennomgå sesongplaner
Treningstider, forberede islegging & sesongstart.
Bandy har dugnad 22.10
Lagenes økonomi
Bandyskole & BandyAkademi.
Andre ting.

Husk - meld dere inn i vår FB-gruppe for Høvik Bandystyre, lagledere og oppmenn her https://www.facebook.com/groups/619108758281725/?fref=ts for dialog & info: 

Mvh Jørn

2 signeringer for Høvik´s A-lag

Skjermbilde 2017 05 12 kl. 12.04.33Iskander Nugmanov og Alexander Serov tar begge en ny sesong i Høvikdrakten. Les mer på www.hovikbandy.no