ALPIN - PÅMELDING SESONGEN 2015

Velkommen til nye alpinkurs med Høvik IF 2015

TRYKK HER FOR PÅMELDING
(logg inn med ditt medlemsnr.)

Høvik IFs alpingruppe arrangerer hver sesong skikurs i Kirkerudbakken for barn som er med i Høvik IF.  Hos oss er det glade og trygge opplevelser i bakken som står i sentrum.  Sesongen avsluttes for alle med uhøytidelig renn og skidag med felles buss for familien til Norefjell.

Vi samarbeider med Sommer som Vinter og bruker deres autoriserte instruktører.

Kurs 1 - INTRO, 100 % foreldredrevet
For alle.  Vi deler oss i grupper etter ferdighet.  Fokus på enkel svingteknikk, mestring og moro i bakken.  Kirkerud har bakker for alle ferdigheter.    Mål: alle skal klare seg selv i bakke og heis.

Vi har behov for flere gode hjelpere som sørger for at barna trives og er trygge (ta kontakt med oss - vi har kursing for nye og gamle hjelpere/trenere).

KURS 2 – ledes av kvalifiserte instruktører (Den Norske Skiskole og Norges Skiforbund)

Deles inn i to nivå:

1 Øvete (ploger, svinger og kjører heis selv men kanskje ikke helt fra toppen)
2 Viderekommende (selvstendige i bakke/heis, behov for proff veiledning for å komme litt videre) barn.
Deler oss i grupper.  Økende vanskelighetsgrad utover sesongen.  Fokus på variasjon og mestring, terreng og teknikk, parkelementer, portløyper, mye lek på ski, fart og spenning.

Kursstart: Fredag 9. januar 2015 i Kirkerudbakken kl. 18.00 – 19.30

Varighet: 8 (6) ganger (ikke vinterferien) + renn og Norefjellstur

Deltakeravgift:  INTRO: Kr 550,-
                           KURS 2: Kr 950,-

(heiskort ikke inkludert, Kirkerud har 2 for 1 tilbud m/Budstikkakortet)

Påmelding og betalingwww.hovikif.no og fanen ALPINT

Påmeldingsfrist: søndag 28. desember 2013

Deltakere må være medlem av Høvik IF. Nye medlemmer oppretter medlemskap på samme sted som under «Påmelding» (familiemedlemskap er for mange et godt alternativ).